Kastélyrajzok


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

magyar kastélyok rajzai színes látványtérképen

légifelvételek és légifotók készitése

Friss topikok

Linkblog

Közterületi információs térképek

2012.03.12. 18:50 CivertanS


A látványtérképek készítése során az egyik leglátványosabb feladat a kültéri közterületi tájékoztató táblák grafikai elkészítése. Általában idegenforgalmi célra, turistákat tájékoztató táblarendszer részeként jelennek meg települések, kistérségek fontosabb pontjain. Fontos ismertetőjelük a látványos grafikai megjelenés, amely lehet szabadkézi rajz vagy festés, de a vizualitást mindenképpen igénybe vevő érdekes, egyedi térkép.


A Civertan Grafikai Stúdió elkészítette a Velencei-tó térsége és Gárdony város kiemelt látnivalóival illusztrált látványtérképet. A térképanyag mellett grafikus ábrázolásban megjelenik jó pár kulturális látnivaló, idegenforgalmi érdekesség, műemlék illetve sportolási célra alkalmas helyszín.



Több, mint egy tucat helyszínre kihelyezett órásplakát méretű látványtérkép egységes szimbólumrendszere háromnyelvű jelmagyarázata, fontos és kimerítő tájékoztatást ad a környékre látogatóknak. Természetesen nem csak kültéri célra használható egy ilyen grafikus látkép, hanem beltéri falitérképként, vagy hajtott hagyományos térképként is kivitelezhető.

Megrendelhető látványtérképek | >> Tekintse meg!

Szólj hozzá!

Címkék: térkép turista látványtérkép látványrajz panorámatérkép


A bejegyzés trackback címe:

https://latvanyterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr934312555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása